Inköpslista - Februari månad


Yepp, tänkte göra en inköpslista inför varje månad och sedan efter månadens slut se om jag har införskaffat mig dessa grejer. Vi börjar med februari månad redan idag, även fast februari inte börjar förrän om 9 dagar.



1. Number one på min lista blir då concealer. Har en skitdålig nu från H&M, som nästan är slut som min syster har köpt. Den är helt fel färg och allting...I skolan ser jag ut som en zombie, försöker fixa med concealer men det funkar ju inte. Frustrerande liksom. Därför är jag i stort behov av en bättre concealer. Tänkte mig en från MAC, men då måste jag åka till göteborg eller något innan jag kan köpa den. Får väl köpa någon på Kicks annars.

2. Den andra saken jag är i stort behov av just nu är torrschampoo. När mitt hår ser förjävligt ut och jag inte har tid till att duscha är torrschampoo min lösning. Åhhh, vad jag älskar torrschampoo. Förutom när det tar slut. Min syster sa att volymspray är ungefär samma sak, men tycker på något sätt att det inte var lika bra. Har haft "Proffs" innan, den där rosa man kan köpa på gekås ni vet, men hörde att Schwarzkopf (stavning?) var bra, så tänkte testa det.

3. När jag använder concealer brukar jag täcka över med lite puder. Dock är mitt puder stenåldersgammalt och funkar inte så jag ska köpa ett nytt nu. Har inte tittat så mycket på det men det blir väl maybelline eller loreal. Något av det vanliga. ♥

4. Jag har ett par vinröda byxor med en guldig dragkedja i baken. Dem är verkligen jättesnygga (även fast det är helt mainstream och alla på skolan har dem :c) men jag har inget som är snyggt till. Därför vore ju en svart skjorta supersnyggt. Tänkte ta en transparent, men känner att det inte är min stil. Fann denna snygga på Bikboks hemsida. Najsigt!

5. En grå tubhalsduk skulle vara något. Jag har mest sjalar, och eftersom alla har tubhalsduk måste ju jag det med ;) Nej, men jag känner att det verkligen skulle vara snyggt till vissa av mina plagg. Den är inte högst upp på "behövelse"-listan men det skulle vara kul.

Jag har gjort collaget själv.

Lookbook - igen

Jao, nu har jag ju haft två "egenfixade" inlägg på raken så tänkte ha lite lookbook också. Vill ju ha en lagom blandning. Snart kommer en "ny" grej som jag ska försöka göra varje månad. Vi får se om jag lyckas. Det kommer liksom vara ett egenfixat collage, så det ska inte vara jättesvårt. Men vi får se om jag har tiden. Mhm, ni får se vad det är senare. Yepp.







links - 1 - 2 - 3


What's in my locker? - pt 2




Jepp, här kommer "part two" av What's in my locker? Tänkte skriva om mina läppstift/läppglans/läpprylar denna gången. Enjoy.


Jag kan nämna att jag är stolt över bilden. Hålla 6 "läppbalsamsbehållare" är ganska coolt?
Skämt o sido, har jag ju då 6 stycken. Jag använder typ två. En köpte jag för den goda doften (?!) och de andra har jag inte använt så mycket. Låt mig visa mina favoriter ↓


Mitt runda läppbalsam från eos. Det är dock köpt på kicks. Blev intresserad av det när Michelle Phan använde det och sade att det var hennes favorit. Ville pröva och är verkligen nöjd nu. Vissa av mina läppbalsam torkar faktiskt ut mer än vad det fuktgör, men det här är verkligen bra.


Det här är inte direkt min favorit, men jag ville visa den iallafall. Det är en läppskrubb från Lush. Jag använder den inte ofta, för den ger inte mycket. Alltså, den är inte så jättebra. Men den luktar gott, det är socker med "bubblegum"-lukt. Fanns flera lukter om man vill det.


Mina favoriter när det kommer till lipgloss. Den första är från The Body Shop. Den är verkligen toppen om man vill ha lite glitter/guld på ett litet område av läpparna. Jag tycker inte den passar att ha över hela läpparna. Den glittrar ganska starkt och har inte speciellt mycket färg. Färgen slår inte igenom iallafall. Den kan också användas som "rouge". På behållaren står det "Lip & Cheek stain" så det är om man vill ha lite glitter antar jag, men jag använder den mest till läpparna. Den andra är från Maybelline. Jag tycker jättemycket om den lätt rosa färgen, men den klibbar sig otroligt mycket. Resten av mina lipgloss är mer genomskinliga därför är dessa två ett par favoriter.


För skojs skull visar jag även upp detta. Det är också ett läppbalsam (som förvånandsvärt nog inte kom med på bilden med de andra...) med smak av Coca Cola. Det är jättebra och luktar verkligen gott. Rekomenderas!

Av någon anledning fick jag inte med någon bild på några av mina läppstift?! Men jag har bara 2-3 stycken så jag orkar inte fixa bilder till det just nu.


Kommentera gärna vad ni tycker och vad ni vill att jag ska skriva om nästa gång från mitt skåp! ♥

RSS 2.0