What's in my locker?





Ja, jag tänkte börja med en lite "what's in my locker?". Ja, ni kanske är intresserade av vad som finns här inne↑

 



Okej, så jag tänkte börja med att visa mina nagellack och nageltillbehör!



Jag har 13 egna nagellack, men fler eftersom jag brukar låna av mina systrar ibland. Det är inte den största nagellackssamlingen, men den duger fint för mig. Först köpte jag mest rosa nagellack, men nu på senaste tiden har jag köpt annorlunda färger. Jag tycker om de rosa för att de är så neutrala, men mina andra färger ger mer spänning när jag känner för det.





Ett av mina två favoritnagellack just nu är Sephora by OPI "Mermaid to order". Det är mitt senaste nagellack och jag köpte det i en Sephora-butik i Santa Monica, USA. Det syns inte så väl på bilden, men den har en "skiftande" färg som på en fisk nästan. Jag stod och velade mellan flera sådana nagellack när jag var där, men den här föll jag för.

Mitt andra favoritnagellack är mitt rosa från Color club. Det står inte vad den heter, men det är iallafall nummer 18. Det är ganska så neutralt, men ändå fint. Det passar bra till vardags och det är en liten och behändig flaska. Jag har inget minne av var jag köpt det, för jag köpte det för ett ganska långt tag sedan.





Jag köpte även två nagellackspennor på Sephora. De heter Sephora by OPI nail design pen och jag har en rosa och en guldig. Det står att de endast ska användas på nagellack, så det är ett lätt sätt att dekorera sina naglar. De fanns i fler färger, som grön och blå tror jag.





Jag vill även visa er denna smidiga nagellacksborttagningen. Den är från Depend och man tar bort nagellacket genom att doppa ner fingret i hålet. Det är en svamp där i som är blöt av nagellacksborttagning. Man behöver bara doppa två-tre gånger och sedan är allt borta. Det är mycket smidigare än att slabba med vanlig nagellacksborttagning. Man kan använda den här flera gånger. Det negativa är att man inte så lätt kan ta bort tånagellack och det är ju synd. Den här kan man köpa på KICKS som jag gjorde.


Så! Jag hoppas ni tyckte om detta för snart kommer mer.


RSS 2.0